Diet karo proctitis

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Diet, diet lan diet cukup penting ing proctitis. Ing babagan iki, diet karo proctitis rawuh saka sawetara rekomendasi umum lan dadi meh siji saka titik perawatan sing perlu, tanpa iku ora mungkin kanggo entuk asil positif.

Sepuluh paling migunani ing nutrisi anak saka sayuran

pengarang: cms, dokter Polozova Olga

Anak sing umur setaun, sing paling akeh, mangan kabeh. Lan wong tuwa nyenengake nyedhiyakake dheweke kanthi maneka warna nutrisi, kalebu susu, sereal, daging, produk iwak lan, mesthine sayuran.

Sayuran kudu kalebu panganan bayi. Iki nyedhiyakake awak anak karo serat sing ngatur aktivitas sistem pencernaan. Lan, ing Kajaba iku, padha ngandhut komplek kabeh babagan vitamins, mineral lan zat liya sing perlu kanggo perkembangan lan perkembangan.

Serat gandum kanggo bobot awak

penulis: dokter Anastasia Skorykh

Serat gandum minangka produk alam, senyawa molekul dhuwur sing digawe saka bran gandum. Serat banget migunani, ngandhut vitamin E (tocopherol), B1 (thiamine), B2 (riboflavin), B6 ​​(pyridoxine), C (asam askorbat) lan vitamin PP, uga carotene, niacin, choline, biotin, folacin.

Apa selulosa?

penulis: dhokter Ilona Lesnaya

Kesehatan lan kawontenan manungsa langsung gumantung marang cara lan apa sing dipangan. Kabeh bahan sing migunani kanggo awak sing nganggo pangan. Ing kono ana pamisah lan mlebu menyang getih, sing nyalurake kabeh komponen sing migunani kanggo organ. Nanging ana uga zat sing ora digester ing orgasme kita. Salah sijine yaiku selulosa. Kanggo apa sing dibutuhake, ing endi ana lan akeh sing kudu dikonsumsi, saiki ayo nyoba.

Carane akeh urip karo penyakit Parkinson

pengarang: dokter Slyusareva L.V.

Padha manggon kaya sing sehat, mung kualitas urip sing luwih elek. Iki minangka panyebab kronis saka sistem saraf sing ora bisa nyegah wektu urip.

LFK karo Parkinson's Disease

pengarang: dokter Stryuk ON

Penyakit Parkinson, uga disebut paralysis tremor, minangka penyakit kronis sing ora bisa ditindakake kanthi progresif sing luwih kerep ditemokake ing umur 45-70 taun lan nduweni karakter turun temurun ing 30% kasus.

Tanda-tanda pisanan penyakit Parkinson

pengarang: dokter Cazonova O.I.

Penyakit Parkinson minangka penyakit neurodegeneratif sing progresif ing otak sing ana gegayutan karo karusakan ing wilayah tengah sing tanggung jawab kanggo gerakan gerakan sukarela, koordinasi lan lancar.

Anyar ing perawatan penyakit Parkinson

pengarang: dokter, Ph.D. Kondrashina E.A.

Penyakit Parkinson isih minangka patologi neurologis serius, sing dicethakaké ana ing pelanggaran progresif kabeh gerakan sukarela, sing pungkasané ndadékaké para pasien bisa cacat.



Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol