Scars sawise laparoscopy

panulis: cosmetologist Kochetkova Olga

Saiki, operasi surgical nggunakake laparoskopi wis dadi populer banget. Cara sing apik banget kanggo mlebu ing praktik ginekologi bedah iki.

Laparoscopy kanggo ovary polycystic

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Laparoscopy, sing dilakoni karo sindrom ovarium polycystic, ditindakake kanggo mbusak lesi cystic. Yen diagnosis ora ditemtokake, banjur ana laparoskopi diagnostik, sing uga bisa dilakoni nalika kista dideteksi ing prosedur kanggo ngilangake ovarium kistik.

Prosedur kanggo ngilangi kista laparoscopically nyedhaki loro utama sabab: ora subur lan koreksi saka latar mburi hormonal saka wong wadon.

Laparoscopy fibroid uterine

penulis: dokter Kolos EV

Myoma uterus minangka neoplasma benang ing wangun nodular, sing dumadi saka jaringan otot utawa serous. Ana ing hubungan karo organ anatomi saka organ bisa nandhang gulu, isthmus utawa awak saka uterus, lan ana hubungane karo lapisan - submucous (ing lapisan mucous), ing lapisan otot, lan subserosely (ing ngisor membran serous saka organ).

Nyiyapake laparoskopi

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Sadurunge miwiti laparoskopi, sampeyan butuh konsultasi dokter. Dokter nyuwun pasien babagan penyakit bebarengan kanggo ngenali contraindications.

Menu sawise reseksi saka weteng

pengarang: dokter, Ph.D. Gintovt O.I.

Reseksi weteng minangka operasi sing rada rumit, ing endi bagiyan saka weteng dibusak, lan korélasi saka organ sistem pencernaan ganti radikal. Sawise operasi, volume weteng mudhun banget, lan panganan ing intake tiba kanthi cepet ora mung ing weteng, nanging uga ing usus cilik. Mulane, ing diet pasien sing wis ngalami operasi iki, ana sawetara fitur penting.

Diet sawise laparoskopi saka gallbladder

pengarang: dokter Valiullina Z.S.

Gallbladder dumunung ing pinggir ngisor ati, dadi nglumpukake empedu. Kanthi panyakit sing nyerang gallbladder, ana perlu kanggo nyegah operasi. Operasi kasebut disebut cholecystectomy. Opsi paling sparing yaiku cholecystectomy laparoskopi, nalika serat dinding weteng anterior ora digunakake kanggo mbusak gallbladder, nanging punctures cilik.

Apa selulosa kanggo awak?

pengarang: dokter, Ph.D. Gintovt O.I.

Serat minangka komponèn penting ing panganan, senadyan ora saben wong ngerti apa sing dibutuhake. Kabeh selulosa asal saka tanduran, yaiku bagean saka membran sel taneman lan ana rong jinis - larut lan ora larut. Serat praktis ora ngandhut vitamin, mineral, utawa nutrisi liyane. Nanging, mung perlu kanggo awak manungsa, lan kudu ana ing diet wong sing peduli kesehatan.

Sepuluh paling migunani ing nutrisi anak saka sayuran

pengarang: cms, dokter Polozova Olga

Anak sing umur setaun, sing paling akeh, mangan kabeh. Lan wong tuwa nyenengake nyedhiyakake dheweke kanthi maneka warna nutrisi, kalebu susu, sereal, daging, produk iwak lan, mesthine sayuran.

Sayuran kudu kalebu panganan bayi. Iki nyedhiyakake awak anak karo serat sing ngatur aktivitas sistem pencernaan. Lan, ing Kajaba iku, padha ngandhut komplek kabeh babagan vitamins, mineral lan zat liya sing perlu kanggo perkembangan lan perkembangan.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol