Klinik Jerman ing Black Forest

Klinik Jerman ing Black Forest wis misuwur minangka departemen kanggo perawatan sistem limfatik (klinik Feldi). Pasangan bojo Feldi ngowahi arah kasebut dadi pusat medis limfologi paling gedhé, sing dikenal ing saindenging jagad.

Ing kasunyatan, ora ana akeh indikasi kanggo perawatan inpatient, nanging ana perawatan rawat omah lan, sing paling penting, diagnosis serius saka kelainan sistem limfatik.

Klinik Jerman "Bad Trissl" in Oberaudorf

Klinik onkologis Jerman Bad Trissl ing Oberaudorf dikenal ing saindenging jagad. Klinik Bavarian iki dumunung ing lumbung foothill satus kilometer saka München, ing ngendi hak kasebut pantes minangka judhul zona resor.

Ing pusat kesehatan iki ana pemeriksaan khusus "Onco check" utawa ing "cek onkologi" Rusia. Diagnosis iki bakal kalebu kamajuan anyar onkologi kanggo ngenali kanker lan kahanan precancerous kabeh organisme.

Klinik universitas ing Rostock, Jerman

Klinik Universitas ing Rostock dikenal ora mung kanggo prestasi ilmiah. Operasi operasi serius ing saluran pencernaan lan pankreas ditindakake ing kene.

Operasi endoskopik ing institusi iki njupuk prioritas. Sawise kabeh, masa depan kanggo surgery minimal invasif.

Umumé, klinik kasebut nyedhiyakake manéka komplèks terapeutik terapeutik lan perawatan modern kanggo pasien kanker. Dadi, klinik kasebut sinau kanker paru-paru paru-paru lan nduweni komprehensif prosedur kanggo diagnosa lan perawatan radiasi, uga prosedur liyane

Pusat Kesehatan ing Düsseldorf

Jaringan institusi medis ing kutha Düsseldorf iku sebelas rumah sakit khusus lan disebut Deutsche Klinik Allianz concern. Luwih saka satus ewu pasien nampa perawatan rawat rawat lan pasien rawat ing saben taun.

Ing negara pusat kesehatan Dusseldorf, sawetara ewu dokter lan ing tengah dhewe duwe salah sijine pusat perinatal paling gedhé, ing ngendi saben taun rong èwu bocah katon ing donya. Lan angka kematian bayi bayi kurang saka rata-rata.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol