Bobrov Aleksandr Alekseevich

Bobrov Aleksandr Alekseevich (1850-1904) iku lulusan saka fakultas medical saka Universitas Moscow, kono nonjol minangka mahasiswa bisa ing "geger otak otak lan kejut traumatik." Ing laku iki dianakaké ing Clinic bedah kang Nowacki.

Inozemtsev Fodor Ivanovich

Inozemtsev Fedor Ivanovich ngetik sajarah kasarasan Russian, ora mung minangka bedah pinunjul lan dokter, nanging uga reformis a. jeneng Fedor kang pisanan disambung menyang joining ether Kekaisaran Rusia conducted sak surgery kanggo mbusak tumors susu. Kajaba iku, pangembangan metode kanggo perawatan saka kolera, Panalitèn saka lapangan ngenani sistem gemeter autonomic uga digandhengake karo jeneng kang.

Pirogov Nikolay Ivanovich

Pirogov, Nikolai Ivanovich (1810-1881) - bedah Russian, pangadeg Atlas topographical anatomi (anatomi Teknologi noto), pangadeg surgery Rusian lan joining (èlmu joining).

Nikolai lair ing Moskow. Ing umur 14 taun, panjenenganipun mlebet Moscow University Fakultas Kedokteran. Ing 26 taun, aku ana ing pangkat Doctor obat. Sawise sawetara wektu ing St. Petersburg diatur Clinic rumah sakit, ing pundi piyambakipun ngrembakakaken pangobatan bedhah dhewe sing kurang kamungkinan kanggo mimpin kanggo pang amputation saka teknik bedhah kanggo iku.

Dyakonov Potr Ivanovich

Petr Ivanovich Dyakonov (1855-1908) salah siji saka bedah Russian pinunjul. Karyanipun ing medicine wis sawetara saka sudhut kapentingan lan panemon. Saka kapentingan tartamtu kang nuduhake ing pangembangan topographic Anatomi. Antarane panganggo utama saka Peter Ivanovich ing ilmu iki mapan khusus Panggonan gambaran papan retrosternal digawe serat.



Thiy Arab Hungarian Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuanian Yunani Inggris Italia Georgian Turki
Armenian Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irish Jerman Finnish Hindi Slovak Turki Walanda Chinese Prancis Japan Yavansky Korean Panjabi