Nambani tumpukan tumit kanthi obat rakyat

Panganggité: dokter Derjushev A.N.

Spur tumit yaiku balung sing mbentuk tulang balung ing permukaan balung. Biasane ana ing sisih ngisor utawa ing ngisor bagéan calcaneus, sing ana hubungane karo apa sing diarani "spur". Heel tumrap nandhang sangsara gedhe.

Rehabilitasi saka fraktur tumit

pengarang: dokter Zhilyuk V.Yu.

Pecah tumit langka, nanging bisa ngrusak urip wong sing bisa ngatasi cedera iki. Minangka aturan, pasien kanthi fraktur tumit ora bisa mlaku dangu. Kalkuta yaiku tulang sikil paling gedhe. Nduweni beban sing paling gedhe nalika lumampah, lan balung liyane ora bisa njupuk beban kasebut. Cilaka iki dumadi nalika tiba saka dhuwur dhuwur kanggo sikilé. Iku angel kanggo njaluk fraktur tumit ing cara liyane, wiwit balung tumit cukup kuwat.

Tenggorokan kiat - gejala, diagnosa lan perawatan

penulis: dokter-rehabilitologist Maslak AA

Anak-anak biasane gelisah, aktif. Padha seneng mlaku-mlaku, nang endi wae bisa minggat, mlumpuk. Amarga sing terakhir, utawa amarga ora cukup kebangkrutan, dheweke kerep njaluk hak tumit. Ing papan liya ing frekuensi cidera - atlet.

Tumit sing kiat

Panganggité: Rudenko M.G.

Jebukan ana trauma saka wilayah tartamtu, ing endi integritas kulit ora diganggu, jaringan alus rusak. Tengkorak tumit padha, nanging diterapake ing wilayah calcaneal. Iki minangka jenis karang sing cukup kerep, sing digandhengake karo lompatan sing ora berhasil, jeblugan sing kuat kanggo tumit. Biasane cairan sing ditemokake ing atlet.

Contuno calcaneus

Panganggité: Ambrosova I.A.

A bundhas balung balung bisa diduweni amarga "kebangkrutan sing ora kasil" sawise mlumpat utawa amarga ambruk ing sikil ing area tumit barang sing abot.

Blok gelang atrioventricular 2

pengarang: dokter Tatintsyan VA

Blokade atrioventricular saka tingkat II utawa pamblokiran jantung kelas II ditondoi kanthi gangguan, telat utawa interrupted transmisi pulsa atrial liwat simpul atrioventricular menyang ventrikel.

Pemblokiran spine lumbosacral

penulis: neurosurgeon Markelov G.V.

Osteochondrosis, uga sawetara panyakit liyane, bisa nimbulaké nyeri akut utawa kronis ing balung geger lan ing bagian awak liyane sing ditambani dening saraf sing kena pengaruh. Keperluan kanggo relief awal sindrom pain diakoni dening kabeh dokter, nanging amarga iki ora ngatasi masalah kasebut, kadhangkala prinsip iki ditakokake dening pasien kasebut, sing, manawa yen rasa nyeri dadi kronis, luwih seneng nandhang lan entuk efek sing luwih tebih nanging langgeng.

Blok CA saka tingkat 2 tipe 2

pengarang: dhokter ambulans ana AA

Pamblokiran Sinoatrial minangka salah sawijining jinis arrhythmia, nalika rangsangan diganggu ing serat jantung ing panggonan sing ana hubungane antara sinus lan kelenjar atrioventricular. Sampeyan bisa dadi pirang-pirang derajat lan jinis. Iku gumantung ing tingkat karusakan kanggo sambungan iki.

Blokade saka utomo: indikasi lan keberhasilan

pengarang: dokter Maslak AA

Pain minangka tandha manawa ana sing salah ing awak. Iki ngandhani kita bab ngarsane patologi, apa fungsional utawa asalé ing tingkat organik. Nanging kadhangkala, lan kanthi nyeri sing rada suwe, pain ora dadi sinyal, nanging uga minangka patologi (sanajan sekunder).


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol