Blok cabang cabang mbungkus mboten pepak

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Nalika kita derek karo wahing lan watuk tanpa wates, meh kabeh wong ngerti cara tumindak. Sapa sing gawe kembang jeruk oleh resep nenek, lan wong menyang apotek kanggo paracetamol biasa utawa obat mujijat anyar. Nanging, akeh wong biasa sing wis ilang nalika jantung ana ing ngarsane penyakit.

Blokade lengkap saka leg cabang cabang tengen

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Dokter sing nekani sampeyan milih sing electrocardiogram: piranti sing ngeting, kabeh tumpukan kabel kanthi cangkir sedotan lan pita dawa ditutupi karo kurva misterius, minangka asil. Apa sing diarani untu lan knolls?

Bener, sayang, teknik decoding ing ECG ora bakal dingerteni. Nanging, perlu lan perlu mangertos panyebab lan pinunjul owah-owahan sing bakal ditingali spesialis kasebut. Contone, yen iku singkatan ora nyaman - PBSCH, uga dikenal minangka blokade lengkap saka sikil tengen bungkus.

Pamblokiran mbungkus sikil cabang bundel sing ora lengkap

pengarang: cardiologist Merter M.V.

Pamblokiran sing ora dibutuhake ing sikil tengen bundle of His (disingkat NBPPG) minangka pelanggaran partial saka patensi pulsa listrik liwat sikil tengen bundle.

Akibat kesalahan lengkap saka sikil cabang bundel kiwa

penulis: dokter-rehabilitologist Maslak AA

Jantung iku organ unik sing nuntun dhéwé, yaiku, nduweni automaticity, nanging, mesthi, njupuk kaperluan awak lan ora tanpa gangguan ing karya sistem saraf lan endokrin. Organ iki ora mung dadi bag otot, yaiku pompa kanggo ngempit getih, jantung luwih rumit tinimbang koyone.

Pemblokiran calcaneal

penulis: dhokter Kulagina Yu.V.

Salah sawijining penyakit sing paling umum ing sistem musculoskeletal yaiku spur calcaneal. Patologi iki dideteksi ing 26% pasien sing luwih lawas saka 40 taun, lan ing kelompok umur luwih saka 70 taun - wis 88% pasien nandhang penyakit iki.

Blok CA 1 derajat 2 jenis

panulis: dhokter Subbota AA

Panularan liwat hubungan sinoatrial ing jantung bisa disrupted kanggo macem-macem alasan. Sampeyan bisa dadi pirang-pirang derajat, saben duwe efek sing beda ing kesejahteraan pasien. Gelar sing paling ringan saka blokade iki yaiku gelar 1. Iki minangka karusakan awal lan minimal ing sistem konduksi ing jantung, yaiku, koneksi sinoatrial.

Pemblokiran saraf trigeminal

pengarang: dokter Maslak AA

Blokir saka saraf trigeminal, minangka prosedur terapi sing nduweni tujuan kanggo ngilangi rasa nyeri ing lelara kayata neuralgia trigeminal. Iki minangka penyakit saraf sing nyedhaki umum, jumlah gerah ing donya luwih saka 1 yuta wong. Lan wanita luwih asring tinimbang wong.

Blokir saka ventrikel tengen jantung

pengarang: cardiologist Kulagina Yu.V.

Kadhangkala sing kedadeyan ing syarat-syarat kardiolog lan cathetan sing ora bisa dibandhingake kanthi deskripsi ECG sing nyenengake lan gabungke pasien, sing ndadékaké munculé ing saben dinten diagnosa sing ora ana. Blokir saka ventrikel tengen jantung minangka jeneng salah kanggo konsep sing beda banget. Mulane, ora akeh kanggo njlentrehake lan ngerti "blokade" lan "ventricles."

Blok CA saka tingkat 2 tipe 1

penulis: cardiologist Makarenkova T.Yu.

Pamblokiran Sinoatrial minangka patologi sistem konduksi jantung, ditondoi dening konduksi nular saka nadi menyang atrium.

Blok CA saka tingkat 2 tipe 2

pengarang: dhokter ambulans ana AA

Pamblokiran Sinoatrial minangka salah sawijining jinis arrhythmia, nalika rangsangan diganggu ing serat jantung ing panggonan sing ana hubungane antara sinus lan kelenjar atrioventricular. Sampeyan bisa dadi pirang-pirang derajat lan jinis. Iku gumantung ing tingkat karusakan kanggo sambungan iki.

Bantuan sepindah ing arrhythmia

pengarang: dhokter ambulans ana AA

Saben kita kanthi periodik kanthi ngupayakake fisik utawa sawise dheweke, kadhangkala kanthi istirahat sakdawane turu, ana sensasi ing dhaérah jantung ing sajroning interupsi, pudar, denyut jantung kanthi cepet. Iki ora ateges menawa ana penyakit jantung. Malah ing wong sing sehat, ana panyimpangan ing sajroning atine, nanging iki jarang lan minangka aturan, ora suwé lan liwat.

Pamblokiran sebagean leg cabang cabang tengen

panulis: dhokter Subbota AA

Bundelan Hyis minangka sistem sing nyedhiyakake impuls listrik menyang sel-sel jantung, minangka asil saka kontrak sel kasebut. Operasi bener saka kabeh struktur bunderan saka Hyis nyedhiyakake pangurangan organisme kabeh sel jantung, lan jantung dadi organ sing padhet.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol