Sepindah kanggo angina lan infark miokard

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Angina pectoris lan infark miokardia ngrujuk marang konsep umum minangka penyakit jantung iskemik. Penyakit jantung koroner (CHD) ditondoi kanthi ora cocog antara intake getih sing sugih oksigen menyang sel-sel miokardium lan kebutuhan oksigen kanggo sel kasebut. Kekurangan oksigen iki ngasilake keluwen oksigen (hypoxia), lan banjur iskemia sel lan jaringan. Kanthi serangan jantung, proses iki rampung karo nekrosis.

Blok CA saka tingkat 2 tipe 2

pengarang: dhokter ambulans ana AA

Pamblokiran Sinoatrial minangka salah sawijining jinis arrhythmia, nalika rangsangan diganggu ing serat jantung ing panggonan sing ana hubungane antara sinus lan kelenjar atrioventricular. Sampeyan bisa dadi pirang-pirang derajat lan jinis. Iku gumantung ing tingkat karusakan kanggo sambungan iki.

Recovery sawise bedhah jantung kardiak

penulis: doctor Bobyleva Т.R.

Operasi bypass jantung, utawa operasi bypass aorto-koroner, digunakake kanthi luwih akeh. Operasi iki ditindakake kanthi penyakit jantung iskemik, ing kasus penyumbatan pembuluh getih sing bisa nyebabake otot jantung.

Umur sawise shunting

pengarang: dokter Adamenko E.N.

Operasi operasi bypass koroner minangka langkah utama kanggo ngasilake pasien kanggo urip normal. Operasi iki ditujukan kanggo ngatasi sirkulasi getih normal jantung, ngobati pasien sindrom narkoba, ngumumake nyuda pangembangan infark miokardial lan peningkatan pangarep-arep urip. Nanging, ora bisa nyuda pasien sing aterosklerosis.

Pemblokiran calcaneal

penulis: dhokter Kulagina Yu.V.

Salah sawijining penyakit sing paling umum ing sistem musculoskeletal yaiku spur calcaneal. Patologi iki dideteksi ing 26% pasien sing luwih lawas saka 40 taun, lan ing kelompok umur luwih saka 70 taun - wis 88% pasien nandhang penyakit iki.

Blokir saka ventrikel kiri ing jantung

pengarang: dokter Vasil'tsov AG

Otot jantung duweni sifat khusus sajrone mbandingake organ-organ sanes ing awak manungsa. Salah sijine sipat kasebut yaiku konduktivitas impuls sing muncul ing struktur khusus jaringan jantung. Kadhangkala iku kedadeyan yen impuls ora ditularake dening sel-sel jantung. Negara kasebut disebut blokade.

Blokir saka sikil tengen bundle

penulis: cardiologist Makarenkova T.Yu.

Blokir saka bundel tengen bundle yaiku kelainan patologis ing karya sistem konduksi jantung, ing endi elektris listrik saka simpul atrioventricular menyang ventricle tengen diperlokaké utawa ora ana. Ana blokade lengkap lan sebagean ing sisih tengen desa Gis.

Blok lengkap saka sikil cabang bundel kiwa

pengarang: dokter Li V.V.

Bundelan saka Nya bisa diterangake minangka koleksi sel-sel jantung, sing dibagi dadi rong bagéan: sisih tengen lan kiwa. Punika dumunung ing pundhi simpul atrioventricular. Kaki kiwa duwe cabang, sing disambungake karo anastomosis. Sikil, sing nyedhaki myokardium ventrikel, dibagi dadi bundel sel-sel jantung sing misuwur, uga disebut serat Purkinje.

Pamblokiran sebagean leg cabang cabang tengen

panulis: dhokter Subbota AA

Bundelan Hyis minangka sistem sing nyedhiyakake impuls listrik menyang sel-sel jantung, minangka asil saka kontrak sel kasebut. Operasi bener saka kabeh struktur bunderan saka Hyis nyedhiyakake pangurangan organisme kabeh sel jantung, lan jantung dadi organ sing padhet.

Ora nyenengake ing dada

panganggit: dokter Mikhailovskaya Oksana

Asring pasien teka dhokter kanthi complaint babagan ora nyenengake ing dada. Ana akeh alasan kanggo kedadeyan gejala kasebut. Kaping pisanan, dhokter bakal mikir babagan ischemia miokardial, yen ora ana sumber oksigen kanggo otot jantung. Iki kedadeyan amarga akeh alasan, utamane, peningkatan kolesterol ing getih, ora akurat ing nutrisi, hipertensi, faktor turun temurun.

Blok CA 1 derajat 2 jenis

panulis: dhokter Subbota AA

Panularan liwat hubungan sinoatrial ing jantung bisa disrupted kanggo macem-macem alasan. Sampeyan bisa dadi pirang-pirang derajat, saben duwe efek sing beda ing kesejahteraan pasien. Gelar sing paling ringan saka blokade iki yaiku gelar 1. Iki minangka karusakan awal lan minimal ing sistem konduksi ing jantung, yaiku, koneksi sinoatrial.

Blok CA saka tingkat 2 tipe 1

penulis: cardiologist Makarenkova T.Yu.

Pamblokiran Sinoatrial minangka patologi sistem konduksi jantung, ditondoi dening konduksi nular saka nadi menyang atrium.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol