Bantuan sepindah kanggo arrhythmia jantung

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Arrhythmia minangka irama ati sing salah, sing bisa cepet banget - luwih saka wolung dhetik per menit (tachycardia) utawa alon banget - kurang saka sewidak kaping wolung per menit (bradikardia).

Pamblokiran mbungkus sikil cabang bundel sing ora lengkap

pengarang: cardiologist Merter M.V.

Pamblokiran sing ora dibutuhake ing sikil tengen bundle of His (disingkat NBPPG) minangka pelanggaran partial saka patensi pulsa listrik liwat sikil tengen bundle.

Blokade lengkap saka leg cabang cabang tengen

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Dokter sing nekani sampeyan milih sing electrocardiogram: piranti sing ngeting, kabeh tumpukan kabel kanthi cangkir sedotan lan pita dawa ditutupi karo kurva misterius, minangka asil. Apa sing diarani untu lan knolls?

Bener, sayang, teknik decoding ing ECG ora bakal dingerteni. Nanging, perlu lan perlu mangertos panyebab lan pinunjul owah-owahan sing bakal ditingali spesialis kasebut. Contone, yen iku singkatan ora nyaman - PBSCH, uga dikenal minangka blokade lengkap saka sikil tengen bungkus.

Indikasi kanggo ganggang sirkulasi arteri koroner

pengarang: dokter Kuznetsov MA

Indikasi utama kanggo nyisihake kardiakan jantung lan kahanan sing disaranake aortocoronary dianjurake. Katrangan utama mung telu lan saben kardiologist ngirim salah ngilangi kritéria kasebut utawa ngenali lan menehi referensi marang pasien:

- alangan saka arteri koroner kiwa kanthi luwih saka 50%;

- nyepetake kabeh prajurit koroner kanthi luwih saka 70%;

Blok gelang atrioventricular 2

pengarang: dokter Tatintsyan VA

Blokade atrioventricular saka tingkat II utawa pamblokiran jantung kelas II ditondoi kanthi gangguan, telat utawa interrupted transmisi pulsa atrial liwat simpul atrioventricular menyang ventrikel.

Pemblokiran karo diprospan - indikasi, teknik prosedur, komplikasi

pengarang: dokter Kovyarova L.S.

Kanggo ngobati sindrom nyeri, neurolog uga kerep milih blokade, sawetara jenis obat. Cara perawatan iki nuduhake luwih enom dibandhingake karo wong liya, kayata pijet, therapy manual, akupunktur, cara bedah.

Blokade kanthi tujuan kanggo nyingkirke banget rasa nyawane lan panyebabe, kanthi nggunakake wektu, sumber lan daya minimal.

Blokir androgen maksimum

pengarang: dokter Antonova A.Yu.

Blokade androgenik sing paling gedhé yaiku salah sawijining cara kanggo nambani kanker prostat. Penyakit iki minangka tumor sing dikembangake miturut pengaruh hormon seks lanang - androgens (testosteron).

Pemblokiran spine serviks

penulis: dhokter Salomykova EV

Saben kita paling sethithik sapisan ing umur felt pain ing gulu. Alasan kanggo nyeri kuwi akeh. Penyebab sing paling umum yaiku owah-owahan degeneratif ing spine leher rahim, osteochondrosis serviks sing disebut. Cara efektif ngobati pain ing gulu yaiku blockade terapeutik. Iki minangka dhaptar obat kanggo situs spesifik kanggo tujuan terapeutik.

Blok CA 1 derajat 2 jenis

panulis: dhokter Subbota AA

Panularan liwat hubungan sinoatrial ing jantung bisa disrupted kanggo macem-macem alasan. Sampeyan bisa dadi pirang-pirang derajat, saben duwe efek sing beda ing kesejahteraan pasien. Gelar sing paling ringan saka blokade iki yaiku gelar 1. Iki minangka karusakan awal lan minimal ing sistem konduksi ing jantung, yaiku, koneksi sinoatrial.

Akibat kesalahan lengkap saka sikil cabang bundel kiwa

penulis: dokter-rehabilitologist Maslak AA

Jantung iku organ unik sing nuntun dhéwé, yaiku, nduweni automaticity, nanging, mesthi, njupuk kaperluan awak lan ora tanpa gangguan ing karya sistem saraf lan endokrin. Organ iki ora mung dadi bag otot, yaiku pompa kanggo ngempit getih, jantung luwih rumit tinimbang koyone.

Blokir saka ventrikel tengen jantung

pengarang: cardiologist Kulagina Yu.V.

Kadhangkala sing kedadeyan ing syarat-syarat kardiolog lan cathetan sing ora bisa dibandhingake kanthi deskripsi ECG sing nyenengake lan gabungke pasien, sing ndadékaké munculé ing saben dinten diagnosa sing ora ana. Blokir saka ventrikel tengen jantung minangka jeneng salah kanggo konsep sing beda banget. Mulane, ora akeh kanggo njlentrehake lan ngerti "blokade" lan "ventricles."

Pamblokiran sebagean leg cabang cabang tengen

panulis: dhokter Subbota AA

Bundelan Hyis minangka sistem sing nyedhiyakake impuls listrik menyang sel-sel jantung, minangka asil saka kontrak sel kasebut. Operasi bener saka kabeh struktur bunderan saka Hyis nyedhiyakake pangurangan organisme kabeh sel jantung, lan jantung dadi organ sing padhet.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol