Apa SA blockade 1 degree 1 utawa tipe liyane ana?

pengarang: cardiologist Merter M.V.

Salah pelanggaran sing kerep ditindakake yaiku sing disebut sinoatrial, utawa blokade SA. Perlu dicathet menawa blokade SA ana ing 0.17 - 2.4% saka populasi, luwih asring ing wanita sawise 55 - 60 taun lan rada luwih asring ing wanita tinimbang wong.

Pemblokiran balung mburi: indikasi lan efektifitas

pengarang: dokter Maslak A.A.

Pain minangka tandha manawa ana sing salah ing awak. Dheweke ngandhani kita bab ngarsane patologi, bisa dadi fungsi utawa asalé ing tingkat organik. Nanging kadhangkala, lan kanthi kondisi nyeri sing rada suwe, pain ora dadi sinyal, nanging uga penyebab patologi (sanajan sekunder).

Pemblokiran sebagean saka sikil tengen bundle saka dheweke

pengarang: dhokter ana A.A.

Bebendune iku minangka sistem sing nyedhiyakake impuls listrik menyang sel-sel jantung, minangka asil saka kontrak sel kasebut. Operasi bener kabeh struktur bungkus-biyungee njamin kontraksi organisme kabeh sel-sel jantung, lan jantung dadi organ sacara utuh.

Blokade mboten pepak saka bunderan kiwa-Nya

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Nalika kita duwe selesma lan batuk sing ora ana endas, meh kabeh wong ngerti apa sing kudu dilakoni. Sapa sing nggawe warna palsu miturut resep nenek, lan wong menyang farmasi kanggo paracetamol biasa utawa nganyari obat wonder anyar. Nanging, akeh wong biasa sing wis ilang nalika jantung katon ing panyakit kasebut.

Blokade mbatalake mburi sikil tengen

pengarang: cardiologist Merter M.V.

Pamblokiran sing ora dibutuhake saka bundhas tengen (disingkat NBPNG) yaiku gangguan partai elektrikal liwat sikil tengen bunderan tengen.

Blokir saka ventrikel kiri ing jantung

pengarang: dokter Vasiltsov AG

Otot jantung duwe sifat khusus dibandhingake karo organ liya ing awak manungsa. Sifat kasebut minangka konduktifitas impuls sing dumadi ing struktur khusus jaringan jantung. Kadhangkala iku kedadeyan yen impuls ora ditularake dening sel-sel jantung. Negara kasebut disebut blokade.

Blokade lengkap saka bundel tengen Nya

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Dokter sampeyan nemtokake electrocardiogram kanggo sampeyan: mesin sing kaku, kabeh tumpukan kabel sing nganggo cangkir suctione, lan tape dawa sing ditulis karo kurva misterius, minangka asil. Apa sing diarani untu lan gundhul?

Sederek, sayang, metode decoding ECG ora bisa dicritakake. Nanging, perlu lan perlu mangertos panyebab lan pinunjul owah-owahan sing bakal ditingali spesialis kasebut. Contone, yen kita ngomong babagan singkatan ora adil - PBNPG, uga dikenal minangka blokade lengkap saka bundel tengen Panjenengane.

Bantuan sepindah kanggo arrhythmias jantung

Panganggité: Dokter darurat Deryushev A.N.

Arrhythmia minangka irama ati sing ora normal sing bisa cepet banget - luwih saka wolung dhetik per menit (tachycardia) utawa uga alon - kurang saka sewidak kaping wolung per menit (bradikardia).

Kirim kanggo komunikasi: surgeon-live@yandex.ru