Blokir saka ventrikel tengen jantung

pengarang: cardiologist Kulagina Yu.V.

Kadhangkala sing kedadeyan ing syarat-syarat kardiolog lan cathetan sing ora bisa dibandhingake kanthi deskripsi ECG sing nyenengake lan gabungke pasien, sing ndadékaké munculé ing saben dinten diagnosa sing ora ana. Blokir saka ventrikel tengen jantung minangka jeneng salah kanggo konsep sing beda banget. Mulane, ora akeh kanggo njlentrehake lan ngerti "blokade" lan "ventricles."

Blok cabang cabang mbungkus mboten pepak

penulis: dhokter Pyataeva Margarita

Nalika kita derek karo wahing lan watuk tanpa wates, meh kabeh wong ngerti cara tumindak. Sapa sing gawe kembang jeruk oleh resep nenek, lan wong menyang apotek kanggo paracetamol biasa utawa obat mujijat anyar. Nanging, akeh wong biasa sing wis ilang nalika jantung ana ing ngarsane penyakit.

Blok CA 1 derajat 2 jenis

panulis: dhokter Subbota AA

Panularan liwat hubungan sinoatrial ing jantung bisa disrupted kanggo macem-macem alasan. Sampeyan bisa dadi pirang-pirang derajat, saben duwe efek sing beda ing kesejahteraan pasien. Gelar sing paling ringan saka blokade iki yaiku gelar 1. Iki minangka karusakan awal lan minimal ing sistem konduksi ing jantung, yaiku, koneksi sinoatrial.

Blokir saka sikil tengen bundle

penulis: cardiologist Makarenkova T.Yu.

Blokir saka bundel tengen bundle yaiku kelainan patologis ing karya sistem konduksi jantung, ing endi elektris listrik saka simpul atrioventricular menyang ventricle tengen diperlokaké utawa ora ana. Ana blokade lengkap lan sebagean ing sisih tengen desa Gis.

Ora nyenengake ing dada

panganggit: dokter Mikhailovskaya Oksana

Asring pasien teka dhokter kanthi complaint babagan ora nyenengake ing dada. Ana akeh alasan kanggo kedadeyan gejala kasebut. Kaping pisanan, dhokter bakal mikir babagan ischemia miokardial, yen ora ana sumber oksigen kanggo otot jantung. Iki kedadeyan amarga akeh alasan, utamane, peningkatan kolesterol ing getih, ora akurat ing nutrisi, hipertensi, faktor turun temurun.

Blok CA saka tingkat 2 tipe 2

pengarang: dhokter ambulans ana AA

Pamblokiran Sinoatrial minangka salah sawijining jinis arrhythmia, nalika rangsangan diganggu ing serat jantung ing panggonan sing ana hubungane antara sinus lan kelenjar atrioventricular. Sampeyan bisa dadi pirang-pirang derajat lan jinis. Iku gumantung ing tingkat karusakan kanggo sambungan iki.

Bantuan sepindah kanggo arrhythmia jantung

Panganggité: Dokter ambulans Deryushev A.N.

Arrhythmia minangka irama ati sing salah, sing bisa cepet banget - luwih saka wolung dhetik per menit (tachycardia) utawa alon banget - kurang saka sewidak kaping wolung per menit (bradikardia).

Blok lengkap saka sikil cabang bundel kiwa

pengarang: dokter Li V.V.

Bundelan saka Nya bisa diterangake minangka koleksi sel-sel jantung, sing dibagi dadi rong bagéan: sisih tengen lan kiwa. Punika dumunung ing pundhi simpul atrioventricular. Kaki kiwa duwe cabang, sing disambungake karo anastomosis. Sikil, sing nyedhaki myokardium ventrikel, dibagi dadi bundel sel-sel jantung sing misuwur, uga disebut serat Purkinje.


Thiy Basa Arab Hungaria Bulgaria Portugis Romania Vietnam Lithuania Yunani Inggris Italia Georgia Turki Armenia
Azerbaijan Bengali Serbia Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Cina Cina Yavansky Korea Panjabi Spanyol