Atheroma ing groin ing wanita

penulis: dhokter Ilona Lesnaya

Arosa iku tumor jinis khusus sing dumunung ing kulit ing kabeh bagian awak, utamane ing kulit sirah. Penyebab saka kedadeyan kasebut yaiku penyumbatan kelenjar sebaceous utawa non-observance of hygiene pribadi. Tumor iki ditemokake ing antarane lanang lan wadon saka umur sing beda, nanging wong luwih rawan karo patologi iki. Senajan atheroma minangka tumor jinak, isih perlu dibusak.

Ateroma ing bocah: penyebab, gejala lan perawatan

pengarang: dokter Krivega M.S.

Ateroma sajroning bocah iku pembentukan lemah sing asal saka sekresi kelenjar sebaceous. Iki minangka jenis kista, sing ditampa minangka akibat saka penyumbatan saluran utek kelenjar sebaceous kanthi rahasia, nduweni kapsul. Atheromas katon ing panggonan sing ana kelenjar sebaceous. Biasane iki minangka panggonan sing dituwuhake ing rambut: ing kulit sirah, ing pasuryan, ing sisih kelamin utawa ing awake dhewe, ing gulu, ing sisih mburi, ing kuping. Panampilan multiple atheromas (biasane ukuran cilik) menehi jeneng penyakit - atheromatosis.

Suppurated atheroma

pengarang: dokter Ivanova Yu.A.

Ateroma minangka tumor sing ora enthuk ing klasifikasi klinis lan morfologi lan nuduhake kista epitel. Biasane atheroma dikembangake ing wilayah awak ing wulu, saengga luwih umum ing sirah lan pasuryan, sing utamané sugih ing kelenjar sebaceous. Penyebab tumor iki (cysts) minangka penyumbatan saka saluran iki kelenjar sebaceous.

Ateroma aman dening laser

pengarang: dokter Sholenkina О.N.

Nalika saluran kasebut diblokir, kelenjar sebaceous bisa mbentuk sawijining cyst utawa atheroma. Panggonan dheweke panggonan - awak bagean, sugih ing kelenjar sebaceous: sisih ngisor saka pasuryan, kulit sirah, cavity axillary, gulu lan mburi. Yen mesthine ora gampang, penyakit kasebut bisa ditransfer kanthi gampang lan kanggo wektu sing abot, pasien ora ngeluh bab apa-apa. Banjur ana pitakonan sing paling logis: apa ngilangi?



Thiy Arabic Hungarian Bulgarian Portuguese Romanian Vietnamese Lithuanian Greek English Italian Georgian Turkish
Armenian Azerbaijani Bengali Macedonian Irlandia Jerman Finlandia Hindi Slovakia Turki Belanda Cina Prancis Yavansky Korea Panjabi