Atheroma ing groin ing wanita

penulis: dhokter Ilona Lesnaya

Arosa iku tumor jinis tartamtu sing ditondoi ing kulit ing bagean awak, lan utamane ing kulit sirah. Panyebab kasebut minangka penyumbatan kelenjar sebaceous utawa hygiene pribadi. Tumor iki dumadi ing wong lanang lan wanita sing beda umur, nanging wong luwih rentan marang patologi iki. Senajan atheroma minangka tumor jinak, isih perlu dibusak.

Ateroma ing bocah: penyebab, gejala lan perawatan

pengarang: dokter Krivega MS

Ateroma sajroning bocah iku pembentukan lemah saka sekresi kelenjar sebaceous. Kéwan iki, sing ditampa kanthi ngalangi saluran keluwesan kelenjar sebaceous karo rahasia, duwé kapsul. Atheromas katon ing panggonan sing ana kelenjar sebaceous. Iki biasane panggonan ing ngendi rambut mundhak: ing kulit sirah, ing pasuryan, ing sisih kelamin utawa ing awak, ing gulu, ing sisih mburi, ing kuping. Panampilan multiple atheros (biasane cilik) menehi jeneng penyakit - atheromatosis.

Festering atheroma

pengarang: dokter Ivanova Yu.A.

Ateroma minangka tumor sing, miturut klasifikasi klasifikasi morfologi, iku sipat entheng lan duweni kista epitel. Ateroma biasane dumadi ing area awak ing wulu, saengga luwih umum ing sirah lan pasuryan, sing utamané sugih ing kelenjar sebaceous. Penyebab tumor iki (cysts) minangka penyumbatan saka saluran iki kelenjar sebaceous.

Penghapusan laser saka atheroma

pengarang: dokter Sholenkina ON

Nalika blockage saka saluran saka kelenjar sebaceous bisa mbentuk sawijining cyst utawa atheroma. Panggonan panggonan iku minangka bagéan awak kaya kelenjar sebaceous: bagian ngisor pasuryan, kulit sirah, underarms, gulu lan mburi. Yen ora sacara komplikatif, penyakit kasebut gampang ditrima lan kanggo wektu sing abot, pasien ora ngeluh apa-apa. Banjur ana pitakonan sing logis: apa ngilangi?

Kirim kanggo komunikasi: surgeon-live@yandex.ru